DIÉTÁS RECEPTEK
ÉDESSÉGEK
EGÉSZSÉG
FOGYÓKÚRA, DIÉTA
REGGELIK
Szűrés törlése

Hogy kirobbanóan induljon a nap

A matcha teát nem érdemes kihagyni a reggeleidből, de nem csak teakánt vagy latteként fogyaszthatod. Matchás zabkása, matchás chiamag puding, matcha palacsinták és gofrik, isteni turmixok... legyél kreatív és kezdd kirobbanó formában a napot!

Finom és egészséges reggelik, ha fogyni szeretnél
17
Dec

"Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus!" – tartja a mondás. De akkor is úgy reggelizzünk, ha fogyni szeretnénk? Íme, a mi egészséges reggelink!

Matchás-vaníliás "multikása" - matchás reggeli ötlet, többféle gabonával
19
Jan

Törjük meg a reggelek egyhangúságát ezzel a színes, tápláló és egészséges multikásával! A reggeli a nap legfontosabb étkezése, érdemes hát időt szentelni neki, és biztos lehetsz benne, hogy csodásan indul majd a napod:)

5 MATCHA TEÁS REGGELI ÖTLET, AMITŐL EGÉSZ NAP ENERGIKUS LESZEL
14
Júl

Neked is nehezedre esik kikelni reggelente az ágyból? Íme néhány szuper egészséges és finom reggeli, ami segíthet megnyerni a szundi gomb ellen folytatott örök harcot! 

Matcha teás zabkása
10
Febr

Ez a recept megváltoztatja a reggeli rutinod! Finom, tápláló, telis-tele a legértékesebb tápanyagokkal és energiával!

MATCHA ENERGIAGOLYÓ RECEPT EGESZSEGES NASI
14
Júl

Az egyik kedvenc superfood nasink a matcha energiagolyó, tele antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal és egészséges zsírokkal. Nem is gondolnád milyen egyszerű elkészíteni. Íme egy szuper recept a soul in your bowl-tól!

Matchás-kókuszos müzli & meggyes smoothie bowl
28
Jan

Végtelenül egyszerű elkészíteni, kedvünkre variálható, rendkívül étvágygerjesztő, és szuper egészséges ez a matchás müzli!

MANDULATEJES MATCHA ZABKÁSA KAKAÓBAB TÖRETTEL
12
Nov

Nincs is jobb reggelire, mint egy tál matchás zabkása, cukormentes granolával, natúr kakaóbabtörettel és banánnal megspékelve!

Matcha teás zabpalacsinta
15
Ápr

Lehetne minden reggelt palacsintával kezdeni? Akár, ha nem a klasszikus fehérlisztes változatot készíted, hanem ezt zabos, matcha teásat!

Mogyoróvajas matcha zabkása
08
Okt

Ahogy beköszöntenek a hűvösebb reggelek, kuckózz be egy mennyeien krémes mogyoróvajas matcha zabkásával - persze ha épp hétvége van és nem rohansz. 

Kókuszos, matcha teás energiagolyók
17
Szept

Íme egy szuper nasi ötlet, ami gyorsan elkészül és roppant egészséges is: kókuszos, matcha teás energia golyók! 

Matcha-chia puding
14
Márc

Ez a recept megváltoztatja a reggeli rutinod: finom, tápláló, telis-tele a legértékesebb tápanyagokkal!

Chia-matcha-eper pohárdesszert
01
Máj

Tökéletesen hűsítő nasi, amiben a matcha összes csodálatos hatása érvényesül, íze pedig kellemesen harmonizál az eperrel.