Ajándékozz karácsonyra egészséget, nyugalmat!

 

A japán matcha tea különlegessége nem csak a tea elfogyasztásáról szól, hanem arról is, hogy lassítunk és átadjuk magunkat a pillanatnak, értékeljük az élet apró örömeit. Ráadásul a matcha tea hatóanyagainak a szervezetünkre gyakorolt hatása vitathatatlan, amit kutatások támasztanak alá. Fantasztikus egészségügyi hatásai és az évszázados gyönyörű tradíció az, ami a matcha teát a teák királynőjévé teszi.

JAPÁN MATCHA TEA ÉS TEAKÉSZÍTŐ ESZKÖZÖK GYÖNYÖRŰ DÍSZDOBOZBAN

Ezt a tea ajándékcsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy örömet szerezzünk azoknak, akik szívesen megismerkednének a japán hagyományt követő, tradicionális teázással és szeretik a különleges, egyedi ajándékokat.

TARTALMA:

M Matcha Premium 50gr - Friss, első szüretelésű matcha, a Ceremonial minőségű matcha teákat képviseli zamatos ízvilággal, ragyogó zöld színnel. Az M Matcha Prémium a legjobb belépő a matcha világába. 

Chasen - bambusz teakeverő ecset - kézzel készített, tradicionális japán teakészítő eszköz, a habos és könnyed matcha tea készítéséhez. 
Chashaku - bambusz teakanál - Kifinomult, kézzel készített bambusz teakanál. 

M MATCHA AJÁNDÉKCSOMAG - EXTRA és EXTRA PRÉMIUM SZETT

Ebben az exkluzív díszdobozos tea ajándékcsomagban minden benne van, ami egy tradicionális japán matcha tea elkészítéséhez szükséges. Azok számára terveztük, akik a tradicionális teaivás hagyományaival, szellemiségével szeretnék meglepni családtagjaikat, barátaikat, vagy önmagukat. 

TARTALMA:

M Matcha Ceremonial 30gr - A legfrissebb, a cserje legtetején lévő tealevelekből készült japán matcha tea. Vibrálóan jade zöld, karakteres és gazdag aromájú, amely zamatos, édesen légies ízével és krémes textúrájával a tradicionális tea szertartásokhoz ajánlott. 

Chasen - kézzel készített bambusz teakeverő ecset.
Kusenaoshi - elegáns kerámia  ecset tartó, mely segít megőrizni a chasen formáját.

Chawan - kézzel készített gyönyörű kerámia teáscsésze.

Chashaku - kifinomult, kézzel készített bambusz teakanál.

A MATCHA TEÁVAL ÁTADJUK SZERETTEINKNEK A:

Nyugalmat - Különleges hatóanyaga az L-theanine, ami növeli a koncentrációt, az éberséget és a mentális energiát, ugyanakkor megnyugtat és ellazít, csökkenti a stresszt. 

Energiát - Természetes koffeinforrás, mely a kávéra jellemző hirtelen dózis helyett fokozatosan szabadul fel a szervezetben, így tartós energiát biztosít akár 6 órán keresztül.

Boldogságot, harmóniát  – Segíti ugyanis a gamma-amino-vajsav termelődését az agyban, ami felelős a hangulat szabályozásáért.

Fittséget - növeli a teljesítményt, gyorsítja az anyagcserét, égeti a zsírt. Nemcsak szuper jól fog kinézni, aki a teát rendszeresen issza, hanem remekül is fogja magát érezni a bőrében.

Koncentrációt - a matcha szinte észrevétlenül eloszlatja a fáradtság érzését, frissít, növeli a koncentrációt és a memóriát.

Betegségek megelőzését - a matcha, egy olyan különleges japán zöld tea, amely antioxidánssal számos betegség kialakulását meg tudja akadályozni.

Gasztronómiai élményt - A matcha teát élvezhetjük zamatos teaként,  mennyeien krémes latte-ként, de különleges sütemények vagy koktélok is készíthetőek vele. 

TOVÁBBI KARÁCSONYI ÖTLETEK
Minőségi, eredeti japán matcha tea és teakészítő eszközök. 
Krémes, matcha teás, fehércsokis forró csokoládé
07
Okt

A lágy fehércsokoládé édessége csodálatosan passzol a matcha tea friss, üde karakteréhez, melyek kombinációja új ízdimenziókat nyit meg előttünk egy forró, krémes ital formájában!

Matchás fehércsokoládé, házilag - egy különleges karácsonyi ajándékötlet
28
Okt

Közelednek az ünnepek... ezúttal egy különleges ajándékötletet hoztunk Nektek: matchás fehércsokoládé, saját kezűleg elkészítve!

A MATCHA TEA EGYEDI, KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK!

Amíg kint hideg van és sötét, addig nincs is kellemesebb dolog, mint pihe-puha takaróba burkolózva meginni egy csésze különlegesen finom teát.  Ilyenkor értékeljük az életet, annak apró örömeit, szépségét és tökéletességét. Szívünk megtelik melegséggel, eláraszt bennünket a meghitt hangulat.

A  tea szerelmeseinek soha nem lehet túl sok teát vagy túl sok teás terméket ajándékozni! Ha ezt a különleges matcha tea ajándékot választjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy ezzel az ajándékkal figyelmességet, boldogságot csempészünk szeretteink mindennapjaikba, és ez az öröm ott lesz akkor is, amikor véget érnek az ünnepek.

Exkluzív ajándék akár férfiaknak vagy nőknek, kreatív, egyedi ajándék barátnőnek, de akár a főnöknek is!