Ajándékok

A matcha tea egy igazán különleges teaféle, ez pedig alkalmassá teszi arra, hogy ajándékként is nagyszerűen megállja a helyét. Ennek oka többek közt, hogy egy ilyen ajándékkal nem csupán egy páratlan ízű teával lephetjük meg az ajándékozottunkat, hanem egy kivételes tradíció részesévé tehetjük. Ezért alkottuk meg a matcha tea ajándékcsomagjainkat, melyeket úgy állítottunk össze, hogy örömet szerezzünk azoknak, akik még csak most ismerkednének a matcha tea exkluzív világával, vagy azoknak, akik már ismerik ezt a nem mindennapi teát, de szeretnének jobban elmélyülni benne.

Tovább

M Matcha ajándékcsomag

Az M Matcha Ajándékcsomag azok számára tökéletes meglepetés, akik még nem ismerik a matcha tea világát, de szeretnék kipróbálni azt. Ehhez egy különleges, egyedi és elegáns ajándékdobozba 50 gr M Matcha Prémium teaport rejtettünk, mellé pedig kézzel készített bambusz teakeverő ecsetet és egyedi bambusz teakanalat is.

A Prémium teapor ideális választás azok számára, akik először kísérleteznek a matcha teával, hiszen a legjobb belépőt ebbe a nem mindennapi világba egy igazán finom, édes és szemet gyönyörködtetően vibráló zöld színű tea jelentheti. Ez köszönhető annak, hogy a Premium matcha port első szüretelésű, a teacserje tetején lévő levelekből állítják elő. Krémes teaként elkészítve vízzel vagy tejjel ajánlott leginkább fogyasztani, de klasszikus matcha latteként szintén megállja a helyét.

 

M Matcha ajándékcsomag - Extra

Az M Matcha ajándékcsomag - Extrával főként azokat érdemes meglepni, akik igazi tearajongók, és szeretnének jobban elmélyülni a matcha tea hagyományt követő, tradicionális világával.

Az Extra csomagban már minden megtalálható, amire a matcha tea tradicionális elkészítéséhez szükség van, vagyis 30 gr M Matcha Ceremonial matcha teapor, kézzel készített bambusz teakeverő ecset, kerámia bambusz teakeverő ecsettartó, kézzel készített fekete kerámia teáscsésze, szita és szintén kézzel készített lila bambusz teakanál egyaránt fellelhető a csomagban.

A Ceremonial matcha tea hasonlóan a Prémium matcha porhoz első osztályú, minőségi termék, hiszen szintén az első tavaszi szüretelésű és a cserje legtetején lévő levelekből készül, a különbség csak abban van, hogy ehhez a típushoz kizárólag a legzsengébb leveleket használják fel. Usucha és koicha készítéséhez egyaránt alkalmas.

 

M Matcha ajándékcsomag – Extra Prémium

Az M Matcha ajándékcsomag – Extra Prémium tartalma legnagyobb részben megegyezik az Extra ajándékcsomagéval, vagyis ez a csomag szintén mindent tartalmaz, amire egy tradicionális japán matcha tea elkészítéséhez szükség van. A különbség a két ajándékcsomag között abban keresendő, hogy ebben a csomagban 30 gr helyett 50 gr M Matcha Ceremonial található, és a fekete kerámia teáscsésze helyett kézzel készített sötétszürke Prémium kerámia teáscsésze kapott helyet.

Bár ezt a csomagot is főként a tearajongóknak ajánljuk, de egy kezdő számára szintén ideális választás lehet.

Amennyiben te is szeretnéd megajándékozni egy különleges, egyedi, kifinomult és elegáns M Matcha ajándékcsomaggal egy szerettedet, kollégádat, a főnöködet vagy akár önmagadat, válaszd ki a megfelelő csomagot, tedd a kosárba, rendeld meg, és mi igyekszünk mielőbb elküldeni számodra a rendelt termékeket!

Tovább