AJÁNDÉKOZZ MATCHA TEA AJÁNDÉKCSOMAGOT

JAPÁN MATCHA TEA ÉS TEAKÉSZÍTŐ ESZKÖZÖK GYÖNYÖRŰ CSOMAGOLÁSBAN.

M Matcha - egyensúly testnek és léleknek.

Ajándékozz feltöltődést, egészséget, nyugalmat szeretteidnek. A matcha tea út a harmóniához, a belső békéhez.

 

M MATCHA AJÁNDÉKCSOMAG DÍSZDOBOZBAN

Ezt a tea ajándékcsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy örömet szerezzünk azoknak, akik szívesen megismerkednének a japán hagyományt követő, tradicionális teázással és szeretik a különleges, egyedi ajándékokat.

M MATCHA AJÁNDÉKCSOMAG TARTALMA:

M Matcha Premium - Friss, első szüretelésű matcha, a Ceremonial minőségű matcha teákat képviseli zamatos ízvilággal, ragyogó zöld színnel. Az M Matcha Prémium a legjobb belépő a matcha világába. 

Chasen - bambusz teakeverő ecset - kézzel készített, tradicionális japán teakészítő eszköz, a habos és könnyed matcha tea készítéséhez. 
Chashaku - bambusz teakanál - Kifinomult, kézzel készített bambusz teakanál. 

M MATCHA AJÁNDÉKCSOMAG DÍSZDOBOZBAN - EXTRA SZETT

Ebben az exkluzív díszdobozos tea ajándékcsomagban minden benne van, ami egy tradicionális japán matcha tea elkészítéséhez szükséges. Azok számára terveztük, akik a tradicionális teaivás hagyományaival, szellemiségével szeretnék meglepni családtagjaikat, barátaikat, vagy önmagukat.

 

AZ AJÁNDÉKCSOMAG TARTALMA:

M Matcha Ceremonial - A legfrissebb, a cserje legtetején lévő tealevelekből készült japán matcha tea. Vibrálóan jade zöld, karakteres és gazdag aromájú, amely zamatos, édesen légies ízével és krémes textúrájával a tradicionális tea szertartásokhoz ajánlott. 

Chasen - kézzel készített bambusz teakeverő ecset.
Kusenaoshi - elegáns kerámia  ecset tartó, mely segít megőrizni a chasen formáját.

Chawan - kézzel készített gyönyörű kerámia teáscsésze.

Chashaku - kifinomult, kézzel készített bambusz teakanál.  

EXKLUZÍV AJÁNDÉK A TEA SZERELMESEINEK ÉS JAPÁN IMÁDÓKNAK!

Aki matcha teával lepi meg szeretteit, a legtökéletesebb ajándékot választja

 

Olyan exkluzív M Matcha ajándékcsomagokat alkottunk meg, amik szerethetőek, különlegesek és egyediek, gyönyörű ajándék férfiaknak, nőknek, teakedvelőknek és mindenkinek, aki szereti a teás ajándékokat.

 

A japán matcha tea különlegessége nem csak a tea elfogyasztásáról szól, hanem arról is, hogy lassítunk és átadjuk magunkat a pillanatnak, ráhangolódunk az élet apró örömeire. 

Ráadásul a matcha tea hatóanyagainak a szervezetünkre gyakorolt hatása vitathatatlan, amit kutatások, vizsgálatok támasztanak alá. Fantasztikus egészségügyi hatásai és az évszázados gyönyörű tradíció az, ami miatt a matcha tea, a japánok csoda-itala,  királynőként uralja a teák világát.

A MATCHA TEÁVAL ÁTADJUK SZERETTEINKNEK A:

Nyugalmat - Különleges hatóanyaga az L-theanine, ami növeli a koncentrációt, az éberséget és a mentális energiát, ugyanakkor megnyugtat és ellazít, csökkenti a stresszt. 

Energiát - Természetes koffeinforrás, mely a kávéra jellemző hirtelen dózis helyett fokozatosan szabadul fel a szervezetben, így tartós energiát biztosít akár 6 órán keresztül.

Boldogságot, harmóniát  – Segíti ugyanis a gamma-amino-vajsav termelődését az agyban, ami felelős a hangulat szabályozásáért.

Fittséget - növeli a teljesítményt, gyorsítja az anyagcserét, égeti a zsírt. Nemcsak szuper jól fog kinézni, aki a teát rendszeresen issza, hanem remekül is fogja magát érezni a bőrében.

Koncentrációt - a matcha szinte észrevétlenül eloszlatja a fáradtság érzését, frissít, növeli a koncentrációt és a memóriát.

Betegségek megelőzését - a matcha, egy olyan különleges japán zöld tea, amely antioxidánssal számos betegség kialakulását meg tudja akadályozni.

Gasztronómiai élményt - A matcha teát élvezhetjük zamatos teaként,  mennyeien krémes latte-ként, de különleges sütemények vagy koktélok is készíthetőek vele. 

HA KÜLÖNLEGES TEÁT SZERETNÉNK AJÁNDÉKOZNI...

Lehet kapni gyümölcsös teakeverékeket - ha hagyományos ajándékot szeretnénk adni.

Készíthetünk teát házilag gyömbérrel, fahéjjal és más fűszerekkel - ha szívből jövő, kézzel készített ajándékkal szeretnénk meglepni a barátainkat.

 

Ha viszont igazi “tea szakértővel” vagy "gasztro-őrülttel" van dolgunk, aki igazán értékeli a különlegességeket, akkor a legritkább és legmagasabb minőségű tea, a japán matcha lesz a legjobb választás, amit nem véletlenül a teák királynőjének is neveznek!

 

A MATCHA TEA JÓ VÁLASZTÁS, EGYEDI, KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK!

Exkluzív ajándék férfiaknak, különleges ajándék nőknek, egyedi ajándék lányoknak, kreatív, egyedi ajándék barátnőnek, egyedi ajándék főnöknek….. mindenkinek.

 

Ha úgy döntünk, hogy ezt a különleges matcha tea ajándékot választjuk szeretteinknek, akkor biztosak lehetünk abban, hogy ezzel az ajándékkal figyelmességet, boldogságot csempészünk a mindennapjaikba, és ez az öröm ott lesz akkor is, amikor véget érnek az ünnepek és kezdődnek a dolgos hétköznapok.  

 

Akit megérint a matcha tea ivásának és ceremóniájának a lélekre és a testre gyakorolt hatása, akik átélik a folyamatos megújulást, akiknek sikerül egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet élni a matcha teával, azok már biztosan nem gondolkodnak  más ajándékon.

M MATCHA ajándékcsomagok – teakülönlegességek és gyönyörű teakészítő eszközök díszcsomagolásban egyenesen  japánból.

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK ÖTLET: TEA VÁLOGATÁS

Amíg kint hideg van és sötét, addig nincs is kellemesebb dolog, mint pihe-puha takaróba burkolózva meginni egy csésze különlegesen finom teát.  Ilyenkor értékeljük az életet, annak apró örömeit, szépségét és tökéletességét. Szívünk megtelik melegséggel, eláraszt bennünket a meghitt hangulat.

A  tea szerelmeseinek soha nem lehet túl sok teát vagy túl sok teás terméket, csészét, kerámia edényt ajándékozni!

 

Az biztos, hogy olyan ajándékokkal szeretnénk kedveskedni azoknak, akiket a legjobban szeretünk és tisztelünk, ami igazán passzol hozzájuk.  
Ha tudjuk, hogy ismerősünk szereti a teát, vagy érdeklődik a gasztronómiai különlegességek iránt, akkor az M Matcha tea ajándékcsomag lesz a tökéletes választás!