Ez történik a testeddel, ha elkezdesz matcha teát inni

FOGYÓKÚRA, DIÉTA
EGÉSZSÉG
Szűrés törlése
2020.01.21 15:55
Ez történik a testeddel, ha elkezdesz matcha teát inni

Nemcsak szuper jól fogsz kinézni ha matcha teát iszol, de remekül is fogod magad érezni a bőrödben! Elmondjuk, hogy miért!

FELPÖRGETI AZ ANYAGCSERÉT

Az egyik legnagyobb előnye, hogy 10%-ról 30-40%-ra képes növelni a szervezet metabolikus szintjét, így segítve a természetes súlycsökkenést. Egy, az amerikai Journal of Clinical Nutrition magazin által végzett kísérlet során bebizonyosodott, hogy a matcha tea fogyasztásával a szervezet akár 4-szer annyi kalóriát éget el. Ráadásul könnyen felszívódó diétás rostokat tartalmaz, így hozzájárul a vércukor szint stabilizáláshoz és a megfelelő emésztéshez is.

SERKENTI A ZSÍRBONTÁST

Egy tanulmány szerint a matcha teát fogyasztók szervezetének átlagosan 17%-kal gyorsult fel a zsírbontó képessége. Ha közvetlenül edzés előtt fogyasztjuk, akkor 25%-kal több zsír ég el az edzés alatt. Ráadásul segít megállítani az új zsírsejtek növekedését is.
 
 

HATÁSOS MÉREGTELENÍTŐ

A matcha gazdag színét a benne lévő klorofill adja, amely hatékony vértisztító és méregtelenítő. Emellett lúgos kémhatású is, segít helyreállítani a szervezet megfelelő PH-ját. Ez utóbbiban a kávé éppen az ellenkezőjét csinálja, hiszen meglehetősen savasító hatású. Kutatások kimutatták, hogy a klorofill hatékony lehet a szervezetbe jutó rákkeltő anyagok közömbösítésében is, mielőtt azok kárt tehetnének a szervezetben.
 
 
 


JAVÍTJA AZ ÁLLÓKÉPESSÉGET

Egy kísérlet során azon alanyok futási teljesítménye, akik a kísérlet előtt zöld tea kivonatot ettek mintegy 30%-kal nőtt. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy ez a hatás nem meglepő módon összefüggésben áll a matcha tea két előnyével – a gyorsabb anyagcserének, és a zsírbontásnak köszönhetően jobban bírják a megterhelést. Képzeld csak el, csupán azzal, hogy elkortyolsz egy csésze matcha teát, te is hosszabb és keményebb edzésekre lehetsz képes!
  
 
 
 

100% TERMÉSZETES, EGÉSZSÉGES

A matcha teának nincs semmilyen negatív mellékhatása, mint az extrém, önsanyargató diétáknak. Rengeteg szabad gyökök ellen harcoló antioxidánst tartalmaz, amik segítenek egészségesnek és jól fókuszáltnak maradni a diétád alatt is. A pozitív élettani hatásainak köszönhetően nem csoda tehát, hogy a matcha teát a világ legegészségesebb italának kiáltották ki.

 

SZEREZD BE A MATCHA TEÁT ÉS AZ ESZKÖZÖKET

-7%
Raktáron
Kedvencekhez
19 046 Ft
20 480 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Raktáron
Kedvencekhez
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
5 990 Ft
Egységár: 200 Ft/adag
-6%
Raktáron
Kedvencekhez
Komplett csomag - Premium 30g
Komplett csomag - Premium 30g
Milyen színű kerámia ecsettartóval szeretnéd?
Fekete
18 283 Ft
19 450 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.