Ez a gluténmentes keksz finomliszt helyett kölesliszt és rizsliszt kombinációjával készül, a matcha por pedig őrülten izgalmas ízélményt csalogat elő belőle.
Ráadásul még a színe is csodás lesz! Őszintén, ez a legegyszerűbb és legnagyszerűbb keksz, amit valaha is kóstoltunk. Bármikor el tudunk rágcsálni belőle egy adagot. Hideg tejjel vagy egy finom teával mégjobb! Jó étvágyat hozzá!
MATCHA TEÁS, KESUVAJAS KEKSZ RECEPT

ELKÉSZÍTÉS:
A hozzávalókat aprítógépbe tesszük és ragacsos masszává dolgozzuk. Ha szükséges, adjunk hozzá pár csepp vizet. Kézzel gombócot formázunk a masszából, majd olajjal vékonyan átkent sütőpapírok között kb. 3mm vastagra nyújtjuk a tésztát. Formákat szaggatunk belőle és 180 fokos előmelegített sütőben kb. 3-4 percig (barnulásig) sütjük őket.